Som Mental Træner hjælper jeg mennesker med at forstå hvordan mental træning fungere, og hvordan Mental Træning kan hjælpe den enkelte til at performe på et højere niveau.
For rytterne kan jeg også afhjælpe eventuelle bevægelses problemer ved hesten. Gennem samtale planægger vi fælles et forløb, hvor jeg bidrager med relevante teknikker der er individuelt tilpasset, for at sikre udviklingen for den enkelte.
Som Mental Træner motiveres jeg af at udvikle og inspirerer mennesker til at udnytte deres fulde potentiale, individuelt eller som hold. Ønsker man hold undervisning og foredrag, er der også inspiration at hente på de underliggende sider.

Intet er stærkere end det svageste led. Er du rytter, kan du med fordel se Optimering af hele Equipagens Performance, hvor jeg tilbyder Mental træning & Heste Behandling som en kombineret performance optimering, eller blot se siden om Hesten. Som Heste Behandler sikre jeg at hesten kan bevæge sig uden muskel spændinger eller låsninger i bl.a. SI leddet.

Ønsker du yderlig styrkelse af hestens performance, kan jeg klart anbefale Aqua Træning hos Healthy Horse.

We are what we think.
All that we are, arises with our thoughts.With our thoughts we make our world.
The Budda

Under pres kan du ikke  præsterer højere end til din egen selvopfattelse.
Bjarne

Profil billed Bjarne
Master til hjemmesiden

Optimerer HELE Equipagens Performance

Med afsæt i dig og din situation, planlægger vi et 2 måneders forløb, hvor du som rytter får en klar målsætning, redskaber til at udvide din mentale styrke til nye højder. Samtidig sikre vi at din bedste ven og samarbejdspartner er smidig og løsgjort til at performe på et højt niveau.

Eller

dav

En løs gjort hest i balance præsterer bedst.
Muskel spændinger hos en hest kan påvirke din ridning meget, og begrænse jeres træning og udvikling. Det samme hvIS den har låsninger i korsleddet eller brystbenet.

Eller

Du kan også altid ringe til mig på 40410067.

1 til 1 samtale 4

Individuelt coaching forløb

I et individuelt forløb er udangspunktet dine ønsker og dit mål. Sammen definerer vi dit fremtidige jeg, den du ønsker at blive. Vi laver dit Battle Board, og ligger en strategi for forløbet. 

Eller

Anmeldelser